Heerlijk uit eten bij Restaurant LangewoldCulinair genieten in Roden

Reserveer een tafel

Over Restaurant Langewold

In het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Langewold kunt u volop genieten van heerlijke gerechten die de chef-kok en zijn team voor u zullen bereiden. Het is mogelijk om een wisselend 3-gangen diner te kiezen, maar het is ook mogelijk om met de hele familie te komen brunchen.

Bar

In de gezellige bar kunt u gezellig van uw dag nagenieten onder het genot van een hapje of drankje om vervolgens aan te schuiven in het restaurant voor een heerlijk diner. 

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 14:00
  • Diner: 17:30 - 21:00

Acties & Evenementen

 



 

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 04 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

AH actie

Ook bij Fletcher Hotel-Restaurant Langewold kunt u terecht met uw volle spaarkaart van de Albert Heijn Restaurantactie. Op deze manier geniet u extra voordelig van een heerlijk 3-gangen diner. U kunt een keuze maken uit de volgende gerechten.

Voorgerechten

Aardappel-preisoep met beenham en verse kruiden
Florida cocktail Garnalen, grapefruit, watermeloen, bleekselderij en kerriesaus

Hoofdgerechten

Geroosterde roodbaarsfilet met witte wijnsaus, mosselen en groene kruiden
Kip in 't Pannetje; Oud Hollandse kip met een garnituur van spek, ui, bleekselderij, wortel en gerookte knoflook
Gnocchi en aardpeer gegratineerd met Grana Padano en een gefrituurd scharrelei

Nagerechten

Citroentiramisu met yoghurtijs en gekonfijte gember
Chocolade parfait met mokkasaus en vanillebereidingen

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.