Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Groningen

Zoekt u een vergaderruimte nabij Groningen? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Langewold bent u aan het juiste adres. Het hotel in Roden beschikt over zes multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 300 personen en een enthousiast team dat voor u klaar staat. Daarnaast biedt de omgeving genoeg mogelijkheden voor zakelijke doeleinden.

Diverse mogelijkheden

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergaderingen of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast biedt Fletcher Hotel-Restaurant Langewold tal van faciliteiten aan om uw zakelijke bijeenkomst waardevol te maken. Combineer bijvoorbeeld uw zakelijke overnachting met doeltreffende teambuildingsactiviteiten in de natuurrijke omgeving. De zalen in Roden zijn onder andere geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Presentaties
  • Congres/seminar
  • Teambuilding

Zakelijk overnachten

Dankzij de vele opties die de vergaderlocatie nabij Groningen biedt, zal elke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Er kan daarnaast ook gebruik worden gemaakt van diverse arrangementen. Geniet bijvoorbeeld van geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Bovendien is er gratis parkeermogelijkheid voor 50 auto’s en profiteert u van gratis WiFi in het hele hotel. Tevens is Fletcher Hotel-Restaurant Langewold goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

6 multifunctionele vergaderzalen tot 300 personen - 40 hotelkamers

 

Theater

Tot 300 personen

Cabaret

Tot 180 personen

School

Tot 116 personen

U-vorm

Tot 105 personen

Carré

Tot 120 personen

Diner

Tot 145 personen

Receptie

Tot 130 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Langewold worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Ga voor een winterse activiteit bij Snow en Co. Samen met uw team een skiles of een workshop op de latten om vervolgens in het hotel te genieten van een schnitzelbuffet of après-ski party!
  • Ervaar het samenspel tussen mens, hond en schapen tijdens een cursus schapendrijven. De kudde schapen leidt onder andere tot inzichten in jezelf en anderen om je heen.
  • Organiseer een grill-workshop samen met een echte grillmaster! Hierin kan ook een wedstrijdelement worden ingebracht om zo het maximale uit uw medewerkers te halen.
  • Speel het uitdagende spel "Kraak de Kluis" waar teamopdrachten, puzzels en doe-opdrachten uitgevoerd moeten worden om achter de combinatie van de kluis te komen.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.